VUČIĆ DIRNUO U OSINJE GNEZDO: Žestoka medijska ofanziva, PREDSEDNIK NA METI!

Autor: Republika

Vesti

04.03.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski poslušnici srpske opozicije dobili su diktat da povedu brutalnu medijsku hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Medijska hajka na predsednika Srbije

Kako objašnjava naš izvor upoznat sa orkestriranom medijskom harangom pod kontrolom opozicije, specijalna medijska operacija čiji je cilj blaćenje predsednika organizovana je nakon što je Vučić najavio da će udžbenike iz istorije ubuduće pisati i država.

Prema njegovim rečima, upravo tom najavom Vučić je udario u osinje gnezdno onih koji ne bi želeli da deca o Srbiji znaju o golgotama svog naroda.

- Predsednik je i sam predvideo i to saopštio javnosti da će se naći na udaru zbog svojih stavova o udžbenicima iz istorije, geografije i srpskog jezika. Već sada na opozicionim portalima možete da vidite koliko je bio u pravu - napominje naš izvor.

Foto: printscreen

Inače, da je u pitanju dobro organizovana hajka na predsednika Srbije svedoče i tekstovi koju su se pojavili na portalima poput Nove, N1 i Danas.

Foto: printscreen

Primera radi, portal N1, koji će za gazde Dragana Đilasa i Dragana Šolaka obaviti i najprljaviji posao, iz petnih žila se upeo da dokaže kako đaci u Srbiji ne bi trebalo da uče o stradanjima Srba, već valjda samo onu istoriju koju bi im neko drugi servirao.

Takođe, ovaj portal brže bolje požurio je da prenese stavove Demokratske stranke i njenog lidera Zorana Lutovca, koji bi takođe da deca u Srbiji uče neku drugu istoriju od one kako se zapravo odigrala.

Foto: printscreen

Tekstovi sa sličnim naslovima i sličnom tematikom objavljeni su i na portalu niskotiražnog tabloida Danas i Šolakovog portala Nova.

- Džaba im sve. Ovakvi i slični napadi nimalo neće pokolebati rešenost države da po ovom pitanju ne odstupi ni za pedalj - zaključio je sagovornik Republike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Jovan

04.03.2021 13:27

Nikog se ne boji i krivce hapsimo

mile

04.03.2021 13:32

Pa najveći autokrata u politici je upravo Lutovac. Upropastio je svoju stranku ali i dačje ostaje najtvrdji autokrata i diktator. Do poslednjeg člana stranke.

Vasilije

04.03.2021 13:44

Samo jako po ostatku kriminalaca.

Hera

04.03.2021 14:15

Pametan je i zna da će on biti glavna meta... hvala Bogu pa ima nas pametnih koji ne da ne veruju već neće ni da čitaju te gluposti koje pišete o njemu