ĐILAS NASTAVLJA KAMPANJU ZA SVOJU PULENKU! Marinika bi da bude predsednik i da prizna da je Srbija odgovorna za genocid u Srebrenici!

Autor: Republika

Vesti

03.03.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nastavlja kampanju kojom gura Mariniku Tepić kao kandidata na predsednikčkim izborima naredne godine

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN/Twitter
Đilasova uzdanica Marinika Tepić

Đilas preko svog nikotiražnog tabloida "Danas" gotovo svakodnevno promoviše Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde, kao kandidata na predsedničkim izborima naredne godine.

Tako je danas osvanuo novi tekst u kojem se gura Marinika, a sagovornici na sva usta hvale Tepićevu. Takođe, prenose i anketu portala Nova.rs, još jednog Žilasovog mezimčeta, u kojem je Marinika proglašena kao najbolji mogući kandidat opozicije.

Takođe, "Danas" u istom tekstu iznosi neistine i optužuje vladajuću Srpsku naprednu stranku da je spremila prljavu kampanju jer se tobože plaši Marinike. 

Ono što opozicioni mediji ne spominju je da je "savršena" Marinika potpisala priznavanje genocida u Srebrenici i tako okrivila Srbiju, čiji predsednik želi da bude.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Steva

03.03.2021 12:10

Odavno se on ozbiljno zavadio sa zdravim razumom, istorija nam je svedok.

Mirko

03.03.2021 12:14

Marinika nije sramota Srbije, nego same sebe.

Marko

03.03.2021 12:18

bez komentara na ovu gadost.

Biljana M

03.03.2021 12:33

Mi nismo genocidna drzava. Oni koji potpisuju suprotno, poput Tepiceve, nikada nece biti na celu postene i na svoju istoriju ponosne Srbije.