(VIDEO) NIJE TOLIKO STRAŠNO ŠTO JE BOLESNA, KOLIKO ŠTO NAS ONA LEČI! Pogledajte kako bulazni doktorka i bivša ministarka Nada Kostić! NEKA NEKO ODREAGUJE!

Autor: Republika

Vesti

01.03.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka Medicinskog fakultet, internista u KBC "Dragiša Mišović" i nekadašnja ministarka zdravlja Nada Kostić "prosula" je juče na "Tviteru" takvu "teoriju zavere" da su se ljudi zapitali šta joj se dešava sa mentalnim zdravljem.

RepublikaFoto: youtube.com/ParlamentSrbija
Nada Kostić

Naime, profesorka Nada Kostić je bez bilo kakvog problema i sa tolikim uverenjem pričala o tome da su svi današnji premijeri zapravo zamena za one izabrane, a da su ovi sklonjeni (nije rekla gde).

U čitavoj priči se dodakla i Ane Brnabić, premijerke Srbije.

- Većina premijera, a naša država nije izuzetak, su sklonjeni. Ne kažem da su egzekutirani, ali su sklonjeni i na njihovo mesto su postavljeni dubleri, ti klonovi i tako dalje. Znači, naša Brnabićka više ne liči, bar po meni, na onu Brnabićku... Znači, sasvim drugačiji je sad lik. Da ne kažem, sad lepše izgleda. Ne kažem da je sad lepotica, ali lepše izgleda nego što je izgledala... - odvalila je Nada Kostić i ostala živa.

Pogledajte u snimku kako se nalupetala:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading