ĐILASU SE ZBOG OVOGA SMEJE CELA SRBIJA: Portal Direktno objavio brutalnu laž, pomenuti Vučić, Hrkalovićeva i Stefanović!

Autor:

Vesti

28.02.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovski portal "Direktno" je danas objavio tekst u kome brani ministra odbrane Nebojšu Stefanovića od predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Dragan Đilas

U tekstu koji je đilasovski portal objavio navodi se da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nametnuo Nebojši Stefanoviću, koji je tada bio ministar policije, na mesto državnog sekretara Dijanu Hrkalović iako je već dokazanao da je to velika laž. 

Ceo grad zna u kakvim su odnosima Stefanović i Hrkalovićka. Isto kao što znaju da se Vučić četiri godine nije čuo sa bivšom državnom sekretarkom MUP - kaže sagovornik Republike i podvlači da je Hrkalovićeva desna ruka Stefanovića punih sedam godina.

- Zbog ove brutalne laži i izmišljotine, Đilasu i njegovom propagandnom glasilu ne smeje se samo ceo Beograd, nego i cela Srbija - istakao je naš sagovornik.

 

Foto: printscreen
RepublikaFoto: printskrin/tanjug
Nebojša Stefanović

Tako je Đilas nastavio svoju kampanju laži protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemilosrdno koristi svaku priliku u nadi da će destabilizovati Srbiju i domoći se vlasti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Sanja

28.02.2021 18:24

Gradjani imaju jedino poverenje u predsednika Aleksandara Vucica i SNS

Boris

28.02.2021 18:47

Politički lešinar...

Kole

28.02.2021 19:01

Opozicija se samo bavi lažima oni iz dana u dan lažu. Nema većih lažova od njih.

Lola

28.02.2021 19:03

Ništa čudno za Đilasa... Bilo bi šokantno da je obrnuto.