(VIDEO) PREDSEDNIK SRBIJE IMA DOBRE VESTI ZA VALJEVCE: Evo šta im je Vučić poručio!

Autor: Republika

Vesti

25.02.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas putem instagram profila budućnostsrbije građanima Valjeva. On za njih, kako sam kaže, ima odlične vesti!

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer godinama smo se borili, od mog nemačkog savetnika, Cicmila Kojića, svih nas u Predsedništvu, u Vladi, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest čini mi se, pre svega za Valjevce i Valjevo. Od izgradnje brze saobraćajnice koju ćemo gledati da ubrzamo njen završetak Lajkovac - Valjevo, prvi put smo uspeli i tokom leta položićemo kamen temeljac jedne divne nemačke fabrike, fantastične nemačke fabrike, za više od 500 zapolsenih, a zatim, ono što je, rekao bih, još bolja vest, da pregovaramo sa  još jednom nemačkom fabrikom, da dođe takođe u Valjevo. Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo. Valjevci, čestitam - rekao je predsednik Vučić. 

Valjevci, čestitam vam nove i velike investicije! Živela Srbija - napisao je predsednik u opisu objave na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Mily

25.02.2021 10:51

Srbija se ubrzano razvija i ostvaruje impresivne rezultate na svakom polju, uzimajuci u obzir globalnu krizu uzrokovanu pandemijom korona virusa, koja nas je sve zatekla i poremetila.

Ilija

25.02.2021 10:52

Nove investicije i nova radna mesta su budućnost naše zemlje. Ovo je veliki uspeh za čitav ovaj kraj. Svi smo posebno radosni zbog ovog velikog uspeh za čitavo Valjevo.

Sofija

25.02.2021 10:52

Свака нова фабрика је важана значе нова радна места