PREDSEDNIK SRBIJE PRIZNAO KOJI MU JE ISPIT BIO NAJTEŽI: Molim novinare da provere sve moje ocene!

Autor: Republika

Vesti

23.02.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom konferencije predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgvorio je i na pitanje novinara koje se tiče ispita koje je polo je pitao da li je bio na

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Ja bih zamolio da budem jedan u prvih 10 ispitanih po pitanju Zakona o poreklu imovine. Da ljudi čuju gde su nam ti hektari zemlje, te pekare, vinogradi, restorani i sve ostalo - rekao je Vučić. 

- Svaki ispit sam polagao na Banovom brdu u Visokoj strukovnoj školi, svaki put su me lepo dočekali, temeljno ispitali, svaki put sam odgovarao dugo, a profesore pitajte kakav sam bio. Molim sve novinare da ispitaju sve o mojim ispitima, kao što su provereavali moju diplomu na Pravnom fakultetu. Ponosim se time što učim i radim. Bilo mi je mnogo teško da naučim anatomiju, ovo drugo Pedagodija sporta, Sociologija sporta, Informatika sa statistiko m su mi mnogo lakše išli. Sa Anatomijom sam se mučio, mučio, mučio... Pitajte profesore o tome - rekao je Vučić.

On je rekao  da je mogao da dobije 10 iz anatomije, ali nije jer nije bio prisutan na praktičnim vežbama. 

- Ovako imam 3 desetke i jednu devetku - dodao je na kraju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Kaca

23.02.2021 18:44

Da nije jednostavno spremati ispite i izlaziti na njih u takvim uslovima, nije. Ali nije ni nemoguće uz više nego dobru organizaciju.

Zeljko

23.02.2021 18:53

Vidim već da pojedini plaćenički opozicioni mediji napadaju Vučića i spinuju, ali lako da može da utvrditi da su ocene pošteno zaslužene.

Mila

23.02.2021 19:13

Svaka čast.... Pored brojnih obaveza, nađe se vreme i za ispite.

vasa

23.02.2021 20:35

Anatomija je sama po sebi veoma teska, svaka cast na savladanom gradivu