(VIDEO) MINISTAR IZRIBAO PUTARE! Momirović nezadovoljan zbog probijanja roka: Ko vam je dao za pravo, niste vi UGOVARALI POSLOVE!

Autor:

Vesti

22.02.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović uputio je kritike na račun putara zbog nagoveštaja probijanja rokova na izgradnji obilaznice oko Beograda.

RepublikaFoto: Printscreen

On je tokom obilaska radnika bio vidno nezadovoljan, pa im je tom prilikom uputio žestoke kritike.

- Otkazao sam tri sastanka za zbog vas, ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Pričali smo poslednji put kada smo se videli, 15. april je krajnji rok, to mislim i na vas i na Kineze - rekao je vidno nezadovoljni ministar.

Zatim je pozvao jednog od nadležnih da priđe i upitao ga zašto kada su pričali da 15. aprila moraju da budu završeni svi radovi, to nije ispunjeno.

U tom trenutku jednom od saradnika je zazvonio telefon na šta je Momirović ljutito reagovao: "Ugasite telefon, molim vas".

Kada je jedan od saradnika pokušao da se opravda, Momirović je opet upitao ko je dozvolio da se pomera rok.

Ministar se zatim opet obratio prisutnim radnicima.

- Ljudi, molim vas, nemojte da dajete sebi za pravo da vi rastežetre rok. Niste vi ugovorili ove poslove, vi ste ovde da radite, dobro ste plaćeni, dobri ste i partneri, molim vas do 15. aprila da se završi - rekao je Momčilović, i zatim je zamolio da se ovo više ne ponavlja.

Molim vas nemojte da me razočarate, nemojte da dozvolite to - rekao je na kraju ministar Momčilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading