TEŠKE REČI! Palma žestoko odbrusio Krivokapiću: ISTI SI MILO!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izneverio očekivanja Srba koji su ga doveli na vlast.

RepublikaFoto: TV Happy
Dragan Marković Palma

Šta više, prema Palminim rečima, Krivokapić se ponaša isto kao predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

- Postoji mržnja, jer Srbija napreduje ekonomski i ima vakcine. Sad su pale maske, vidi se da novi premijer mrzi i Srbiju i Vučića. Ne možemo mi da punimo budžet njima, a oni da mrze Srbiju. Moja poruka nije protiv naroda Crne Gore, gde imam puno prijatelja, nego protiv Krivokapića koji je izdao birače, jer im je drugo pričao u kampanji - rekao je Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aljbin Kurti

Predsednik JS prokomentarisao je i hapšenje Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i njegove kriminalne grupe.

Država je svoje pokazala, sada je na redu sud. Ranije policija odradi svoj posao, a tužilaštvo ih pusti ili osudi na najblažu kaznu. Mislim da sada neće biti tako - naveo je Palma.

Kada je reč o izborima u lažnoj državi Kosovo i ponovnom dolasku na vlast Aljbina Kurtija, Palma ističe da je važno da se poštuju dogovori postignuti u Briselu.

- Mi sigurno nećemo da priznamo Kosovo koje je naše i to niko ne može da očekuje. Ipak, stvari se polako menjaju na međunarodnoj sceni, neki su shvatili da je Srbija u pravu. Ko je očekivao pre pet godina da će Hašim Tači biti u zatvoru za ratne zločine. Niko, ali to se desilo. Kažu, Srbi proterali Albance. Pa pogedajte koliko Srba danas živi u Prištini - naveo je Palma u intevjuu za Novosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

17.02.2021 17:27

Isti kao Milo? Ima vremena da bude još gori.