BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pogledajte kako je operska primarona počistila lvoditeljku Nove S!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka televizije Nova S pod kontrolom opozicije pokušala je da isprovocira prvakinju Narodne opere Jadranku Jovanović i - ostala je kratkih rukava!

RepublikaFoto: printscreen
Jadranka Jovanović gostovala na Nova S

Već na samom početku jedne od emisija na toj televiziji novinarka je pokušala da problematizuje to što je Jovanovićeva za svoj rad i doprinos kulturi dobila orden Karađorđeve zvezde koju joj je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Mnogo sam ponosna i mnogo srećna što sam dobila ovaj orden! Jer od samog početaka karijere, kao mlada umetnica, ovaj orden nosim u svom srcu. Od samih početaka bila sam svesna da ne predstavljam samo sebe, nego i svoju zemlju - podvukla je Jovanovićeva.

Ona ističe da je moglo da se desi da orden ne dobije, ali dodaje da je divno što se to desilo u zemlji u kojoj je rođena, u gradu u kome je rođena.

RepublikaFoto: printscreen

- Ja sve vreme imam državljanstvo ove zemlje iako mi je nuđeno drugo državljanstvo - kazala je ona.  

Na drugo provokativno pitanje zašto je ušla u politiku iako se ostvarila u oblasti kojom se bavi ceo život, Jovanovićeva je objasnila da se na to odlučila nakon poziva Aleksandra Vučuća.

- Ja ne mislim da je bavljenje politkom valjanje u blatu. To su floskule! Znate, ja verujem da imam ispravan stav i spremna sa da stanem iza njega, pa makar bila poslednja osoba na svetu koja tako misli - konstatovala je Jovanovićeva.

RepublikaFoto: printscreen

Ona je podsetila da je već 2001. godine dala intervju u kome se jasno politički odredila prema promenama nastalim petog oktobra.

- Nije me bilo 12 godina. Nisam imala priliku u svojoj zemlji. Ali ja nisam bila mrzitelj, nisam bila ostrašćena - kazala je Jovanovićeva. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
biljana

16.02.2021 09:35

Malo sam zakasnila na pocetak intervjua na tv-u ali sad sam procitala i taj deo. Predivna i prepametna Jadranka patriota. A ovi sa Nove su ocaj