UŽAS, HEJTERIMA SMETA ISTINA! Surove pretnje upućene Srpskom telegrafu: TEK ĆE VAS BOLETI!

Autor: Republika

Vesti

10.02.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok napad na Srpki telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Velja Nevolja i Vladimir Vuletić

Naslovna strana Srpskog telegrafa do te mere je razbesnela pojedince da su našoj medijskoj kući stigle stravične pretnje!

Na naslovnici izdanja od 10. februara, kao glavnu Srpski telegraf plasirao je šokantnu priču o ostavci dojučerašnjeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića, i još šokantije obrazloženje!

RepublikaFoto: Starsport

Kako smo već pisali, iako je zvanično saopštio da se iz zdravstvenih razloga povlači sa funkcije, u obrazloženju te odluke koja je ostavila Srbiju u neverici, Vuletić je između ostalog rekao i da je ponosan na "tango smrti", krvavi slogan navijačke grupe "Principi" na čijem čelu je ozloglašeni kriminalac Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je nedavno uhapšen u velikoj akciju policije.

I upravo tu činjenicu Srpski telegraf istakao je na naslovnu stranu današanjeg izdanja kao i u tekstu koji se odnosio na temu hapšenja Belivuka i njegove kriminalne bande.

Međutim, upravo zbog toga urednici i novinari naše redakcije našli su se na meti stravičnih pretnji i uvreda.

- Da li imate plan gde ćete bežati zbog ovakvih laži i obmana kad padne ovo zlo od vlasti? I nije samo Vuletić ponosan, SVI GROBARI SU PONOSNI NA DUPLU KRUNU 2017. I "TANGO SMRTI"! 
ZNAMO DA VAS TO BOLI!!! A tek će vas boleti...sve po zasluzi...
- zapretio je jedan od korisnika Tvitera koji se potpisuje kao "Zexon", a uz pretnju je podelio i naslovnu stranu našeg lista.

 

 

To što Srpski telegraf i portal Republika slobodno pišu o svakoj, pa i o temi Vuletićeve ostavke, pojedincima očigledno smeta, ali to nas ni u kom slučaju ni malo neće pokolebati da u javnost iznosimo činjenice koje javnost treba i mora da zna.

Inače, sasvim je zanimljivo da je kreator jezivih pretnji upućenih Srpskom telegrafu svoj sramni tvir obrisao nakon što je objavljen tekst na portalu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading