Predsednica Aktiva žena PS: "Žene u crnom" ne mogu da oproste Vulinu to što je odbranio srpski jezik

Autor:

Vesti

09.02.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Aktiva žena Pokreta socijalista Svetlana Selaković istakla je da nevladina organizacija "Žene u crnom" ne može da oprosti Aleksandru Vulinu što je odbranio srpski jezik.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Kao žene i majke, svoju decu učimo srpskom jeziku i kulturi, ne mrzimo ni jedan narod, baš kao što ni naš predsednik Aleksandar Vulin ne ume da mrzi.  

Ponosne smo na našeg predsednika Vulina koji se prema svakom narodu odnosi sa dubokim poštovanjem, a još više smo ponosne na njegovu borbu za istinu, za srpski jezik i istoriju. 

- Nevladina organizacija "Žene u crnom", koja smatra da je srpski narod počinio genocid, ne može da oprosti Vulinu to što nije hteo da ćuti o Jasenovcu, Oluji i martovskom pogromu, a sada ne mogu da mu oproste ni to što je odbranio srpski jezik - kazala je predsednica Aktiva žena Pokreta socijalista Svetlana Selaković odgovarajući na napade i uvrede "Žena u crnom" upućenim Aleksandru Vulinu, lideru PS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

09.02.2021 20:50

Ne treba da se bave politikom.