PREDSEDNIK SRBIJE ŽESTOKO UZVRATIO HARADINAJU: On je opasan čovek, već nekoliko puta je pokušao da me sruši!

Autor: Republika

Vesti

07.02.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spustio ga na zemlju!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je Ramušu Haradinaju, koji je prethodno najavio spajanje sa Albanijom i formiranje takozvane Velike Albanije.

- Haradinaj je opasan čovek i ja ne mislim da on laže kada priča o ujedinjenju sa Albanijom. Svakoga dana kao papagaji su pričali o ujedinjenju, ali to nije njihova ideja već američka. Pokušali su da nam proture kroz sporazum u Vašingtonu, ali smo mi to odbili. Jasno je da hoće potpuno poniženje Srbije, a na tu vrstu poniženja, a to sam rekao i u Beloj kući, mi ne pristajemo - rekao je Vučić.

On je odgovorio i na pretnje lidera Alijanse za budućnost Kosova i kandidata na predsedničkim izborima u lažnoj državi.

- Haradinaj mi preti rušenjem, on mi je već nekoliko puta pretio i to je u redu. Uvek je to moguće, a da li će da se dogodi, videćemo. Svakako je reč o ozbiljnom političaru i opasnom čoveku. Neću učestvovati u ponižavanju sopstvenog naroda i rušenju sopstvene države - istakao je predsednik naše zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Slavica

07.02.2021 11:55

Pokušao jeste, ali ipak nije toliko moćan da to i učini. Vučić ima Srbiju koja stoji iza njega.

Zeljko

07.02.2021 12:36

Haradinaj može samo da sanja veliku Albaniju, jer to Vučić neće nikad dozvoliti, a i nema stvaranja velike države sa malim ljudima kao što su Albanci.

Tanjica

07.02.2021 12:48

Haradinaj je uvek mrzeo srpski narod i na sve je spreman samo da napakosti Srbiji i srpskom narodu na KiM.

Dejo

07.02.2021 13:09

Po meni Haradinej je manji od makovog zrna. On je samo jak na rečima a na delima je nula. Lepo je sve rekao naš predsednik u vezi toga.