(VIDEO) ŠEŠELJ RAZBESNEO ARKANA, BIO JE CRVEN KAO RAK! Bivši telohranitelj lidera Radikala o sukobu titana PRED KAMERAMA I GARDISTIMA, REKOH 'SAD SMO GOTOVI'

Autor: Republika

Vesti

07.02.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši telohranitelj Vojislava Šešelja Milorad Tomić pričao je o konfliktu osobe koju je štitio sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Tomić o sukobu Arkana i Šešelja

Tokom ratnih dešavanja u Hrvatskoj dešavali su se prelasci između dobrovoljačkih redova Srpske radikalne stranke i Arkanove Srpske dobrovoljačke garde. Desilo se da je jedan "preletač" iz Šešeljevog tabora poginuo boreći se pod Ražnatovićevom komandom. Susret Arkana i šešelja desio se prilikom odavnja počasti poginulom vojniku.

- Arkan je došao sa gardistima, svi obrijani, doterani, sa kratkim cevima,sređeni,... Oni stanu mirno i tačno posle minut dolazi Arkan sa džipom. Nismo znali šta će da se desi, međutim obojica se nasmeju, pozdrave se "Brate, Srbine", zagrle se, to se tako reši i mi odahnemo - priča Tomić, nastavivši sa drugom situacijom, odigranom na televiziji Politika:

- Šešelj je rekao Arkanu da on više nosi čarapu na glavi nego on na nogama. Željko je poludeo, pocrveneo kao rak! Onda je došao blok reklama, ja sam mislio "gotovo, ovi će sad da nas izguvaju i to je to". Prođe blok reklama, vidim Arkan se smeje. Tada je bila predsednička kampanja, šešelj mu je rekao: "Šta te briga, Arkane, ja ću biti novi predsednik, ima da te aboliram za sve. Ovo je politika, ja to nisam ni mislio". I tu je jednog lukavog Arkana, namazanog, uhvatio na foru - ispričao je Tomić u emisiji "Balkan info.

Priče pogledajte u klipu ispod (59:00)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading