PS: Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu i jaku Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da Đilasu i Tepićkoj ne odgovara hapšenje kriminalaca, poručuju iz Pokreta socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Vest da su pohapšeni najopasniji kriminalci, obradovala je građane Srbije, dok za Đilasa i Mariniku ta vest predstavlja povod za novi napad na svoju državu i predsednika. Marinika Tepić koja je promenila deset partija, koja ima gomile slika sa narko-dilerima, koja je preko kriminalaca terala novinara iz Pančeva, nameštala tendere prijateljima i tvrdila da vojne kokoške umesto jaja ležu drogu, po zadatku Đilasa, brutalno je napala predsednika Vučića i iznela niz laži, za koje smatra da nikada neće odgovarati. Kriminalci koji su za vreme vlasti DOS-a slobodno pljačkali i reketirali Srbiju, danas se nalaze iza rešetaka i to Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću - navode iz Pokreta socijalista.

- Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu, jaku Srbiju - poručili su u Pokretu socijalista reagujući na tvitove Marinike Tepić u kojima tvrdi da Veljko Belivuk svoje kriminalne radnje nije mogao da obavlja bez podrške Vučića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading