Đukanović: Najiskrenije mi vas je žao gospođo Rakić-Vodinelić

Autor:

Vesti

29.01.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović odgovorio je profesorki prava Vesni Rakić-Vodinelić zbog njenih tvrdnji da je "Aleksandar Vučić pripravnik u njegovoj kancelariji".

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Vladimir Đukanović

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Žao mi vas je gospođo Rakić-Vodinelić. Najiskrenije mi vas je žao, iz vaših udžbenika i naučnih radova, ne stidim se to da kažem, naučio sam puno toga što je vezano za građansko procesno pravo. Bez obzira što se sa vašim političkim pogledima nikada nisam ni najmanje slagao, uvažavao sam vas kao profesora, jer sam u životu naučio da cenim nečije znanje i ono što je postigao u životu. Naučio sam i da cenim i poštujem političkog protivnika. Ni sanjao nisam da vi to niste naučili. Naprotiv, po stare dane odlučili ste se da nipodaštavate druge i da vređate. Tobože, pitate se da li je Aleksandar Vučić meni pripravnik u kancelariji, tako što bestidnu izmišljotinu koja je, što bi mladi danas rekli fejk dokument Advokatske komore Beograda, neko pustio preko društvenih mreža. Spuštate se na tako nizak nivo i pišete komentar od kog bi se svaki učeni čovek postideo. Kome se dodvoravate u tim godinama? Imate li stida?

Da li je moguće da u Srbiji niko drugi ne sme da se bavi nekom delatnošću ako nije na liniji ideologije koju promoviše vaša politička opcija i mediji kao što su N1 i Nova S? Da li je moguće da smo svi mi baš toliko bez znanja i da čak ne smemo ni da pomislimo da se bilo čime bavimo, jer nismo dorasli? Da li je to ono za šta se zalažete? Jadno je to uvažena gospođo Rakić-Vodinelić. Baš jadno. Time što ste želeli da ponizite mene ili Aleksandra Vučića, najviše ste svojim komentarom ponizili sebe."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Zvezdica

29.01.2021 19:29

Pa možda gospođa mora po nečijoj naredbi da se oglasi.

Gogi

29.01.2021 21:30

@Zvezdica - Žalosno je na šta teraju ljude i kakvim se sve oružjem služe.

Cane

29.01.2021 19:54

Đuka od mene ima punu podršku sve je lepo rekao i smatram da je sve objasnio ovoj ženi.

sasa

29.01.2021 19:55

Gospodja se malo zanela u silnoj mrznji prema Vucicu