ŠLJAM PONOVO PRETI VUČIĆU: Političari zgroženi, traže HITNU REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA! OVO JE NEDOPUSTIVO

Autor: Republika

Vesti

12.01.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se našao na meti ljudskog otpada!

RepublikaFoto: Printscreen/Tanjug
Aleksandar Vučić

Na Instagram profilu predsednika Srbije "avucic" osvanule su jezive pretnje upućene predsedniku, njegovom sinu i majci, a političari su odmah reagovali i osudili ovu sramotu!

Milosav Miličković: Zgrožen sam!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Milosav Miličković, član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS

- Ljudsko dno i moralni gmizavac to je u najkraćem osoba koja je bila sposobna da napiše onakve jezive reči upućene deci predsednika Vučića. Gola mržnja prema Vučiću, kojom se vode Đilasovci, je upravo dovela do toga da su pozivi na ubistvo i priželjkivanje smrti svakodnevnica. Samo umobolnik može takve reči da pomisli, a kamoli uputi nekome, a ponajmanje deci. Zgrožen sam najnovijim pozivima na linč i apelujem na pristojnu i modernu Srbiji da ovakve ispade najoštrije osude - navodi se u saopštenju.

Dragomir Petronijević: Ništa im nije sveto!

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

- Izgleda da pojedincima ništa nije sveto, pa su sebi dozvolili da vređaju porodicu predsednika i nedužnu decu, čija je jedina krivica što su deca Aleksandra Vučić. Nadležni organi bi morali hitno da reaguju i kazne osobe koje stoje iza ovih gnusnih pretnji i uvreda na račun predsednika i njegove porodice - navodi član Gradskog veća i član izvršnog odbora SNS Dragomir Petronijević.

Ivana Tomić Ilić: Nadležni hitno da reaguju!

RepublikaFoto: TV HAPPY/printskrin
Ivana Tomić Ilić

- Pozivam nadležne institucije da hitno reaguju na morbidne i monstuozne pretnje Vučiću i njegovoj deci i porodici. Ovo nije prvi put da se preti predsedniku Vučiću, vređa njegova porodica, upućuju gnusne pretnje i uvrede njegovim sinovima, kćerki i celoj porodici, zato podhitno vinovnici tih pretnji moraju biti privedeni pred lice pravde. Ovo je prevršilo svaku meru i daleko je od bilo kakvog političkog dijaloga i razmene mišljenja. Svakodnevne pretnje, uvrede, pogrdne reči i lažne optužbe na račun predsednika Vučića i njegove porodice moraju prestati jer oni koji ih upućuju i oni po čijem nalogu to rade, stvaraju atmosferu straha i panike među građanima Srbije. Niko ne sme ugrožavati ničiju bezbednost, a još manje pozivati na ubistvo i smrt predsednika Srbije i njegove dece - navodi se u saopštenju Ivane Tomić Ilić, članice Gradskog odbora Beograd SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (81)

Loading
Mile

12.01.2021 18:32

Ovakve izjave ne smeju ni malo da se tolerisu. Nije vise sada verbalno, vec prete i puskama.

Milan

12.01.2021 18:33

Ne mozes bre da pretis ubistvom i kasapljenjem predsedniku drzave i da prodjes nekaznjeno.

Bojan

12.01.2021 18:37

Ovako nesto treba pod hitnom postupku kazniti. Sramno.

Darija

12.01.2021 18:37

Drzava treba ozbiljno da shvati svaku pretnju koja se uputi bilo kom gradjaninu a kamo li predsedniku drzave.Tuzilastvo treba da pokrene postupke protiv ovakvih ljudi sto pre je moguce.