Popović: Proveriti Vuka Jeremića

Autor: Tanjug

Vesti

12.11.2017

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović pozvao je danas sve nadležne organe da ispitaju poreklo njegove imovine, ali i da provere poreklo imovine predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, za kojeg tvrdi da je kupio stan od milion evra dok je bio ministar u Vladi Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ministar je naglasio da se zalaže za transparetnost svih političara

Na pitanje da pojedini predstavnici opozicionih stranaka, pre svega Narodne stranke traže da se proveri poreklo imovine Popovića, on za RTS kaže da podržava taj predlog Narodne stranke, ali je pozvao i njih i državne organe da provere poreklo imovine predsednika te stranke, "koji je kao ministar sa 30 i nešto godina kupio stan od milion evra u najlepšem delu Beograda".

Popović je pozvao i da se proveri kako je Jeremić uspeo da, kako navodi, finansira svoju predsrdničku kampanju sa sedam miliona evra.

- Mislim da će se naći mnogo interesantnih momenata i bilo bi vrlo interesantno da svi istražni ograni, počnu od mene, ali provere i Vuka Jeremića - rekao je Popović.

Ministar je naglasio da se zalaže za transparetnost svih političara.

- Zakon o poreklu imovine je vrlo važan zakon. I ja kažem da počnemo od mene, a onda od Jeremića, i mislim da ćemo tim procesom krenuti u vrlo pravilnom smeru - rekao je Popović i izrazio podršku Zakonu o poreklu imovine kako bi se ispitalo vlasništvo svakog političara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (124)

Loading
saska1978

12.11.2017 12:30

I ne samo njega jer su se mnogi obogatili na muci naroda.

Lazar

12.11.2017 12:33

Jeremica ne opere ni mutan Dunav, ni Sava mala.

pera

12.11.2017 12:42

I treba da se proveri jer stalno im je Vučić u oku, druge ni ne vide!

gaga

12.11.2017 12:46

ako je posteno zaradio nema cega da se plasi