Ministar i predsednik PS-a Vulin: Nikako da nam SDA kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

12:49

"Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu koji se iskreno bori za mir, a Bosnu i Hercegovinu poštuje više od njenih funkcionera iz redova Federacije koji traže unitarnu BiH, ali bi da komadaju Srbiju i priznaju Kosovo.", izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Aleksandar Nalbantjan
Aleksandar Vulin

- SDA smeta što Aleksandar Vučić čestita dan ustavnom delu BiH, Republici Srpskoj, priznatoj u Dejtonu, a osnovanoj voljom srpskog naroda, konstitutivnog naroda u BiH. Osim mržnje prema predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću, SDA ne može da objasni u čemu je problem u Vučićevom poštovanju Dejtona. Umesto što mrzi Vučića, bolje bi bilo da SDA kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića i gde je u trenutku linča predsednika Aleksandra Vučića bio njegov domaćin Bakir Izetbegović.

Aleksandar Vučić u trenutku linča nije spustio glavu i svoje napadače je gledao bez sakrivanja, a da li posle svega Bakir sme Vučića da  pogleda u oči? - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na saopštenje SDA u kome protestuju zato što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Dan Republike Srpske.

Komentari (0)

Loading