KAO SAV NORMALAN SVET! Evo kako će predsednik Vučić provesti Novu godinu i šta će deci pokloniti! MALI VUKAN NAJZAHTEVNIJI!

Autor: Alo, Republika

Vesti

30.12.2020

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u javnim nastupima obično viđamo ozbiljnog i strogog.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Međutum, pred ovu Novu godinu, on je nikada otvorenije govorio je o svoje troje dece - kakav odnos ima s najstarijim Danilom, zašto je previše zaštitnički nastrojen prema ćerki Milici i kako se igra s najmlađim Vukanom.

Prvi put je govorio o odrastanju s bratom Andrejom i zašto muškarci Vučići nikada ne razgovaraju o emotivnim temama. Otkrio je i čime ume da iznenadi saradnike, šta ga opušta i koje novogodišnje odluke je doneo. Vučić je u intervjuu govorio i o ratu s mafijom, ko ga je prisluškivao godinu i po dana, te šta poručuje novoj crnogorskoj vlasti.

Vreme je praznika, ostavlja više vremena za porodicu. Kako ćete provesti novogodišnju noć?

- Nikada nisam pridavao proslavama značaj, nadam se da ću imati dan - dva da se posvetim nemačkom i ruskom jeziku i da provedem više vremena sa decom. 

Je l' ste spremili novogodišnje poklone za decu?

- Danilu sam nešto ranije pripremio poklon. Biće dobro vino pošto, na oca, voli vina. Za Milicu sam spremio vrednu knjigu, a Vukan najviše voli igračke helikoptere i više ne znam gde da pronađem igračku helikopter koju nema, ali svakako će se tome najviše obradovati.

 

 

Imate li neke praznične rituale? Koliko poštujete običaje? Koje božićne običaje poštujete vi i vaša cela porodica?

 

- Poštujemo i slavu i Božić i Vaskrs, kao najveći hrišćanski praznik. U skladu sa tradicijom, kao većina srpskih porodica, dočekujemo te preznike, od položajnika do svega drugog i to je vreme za porodična okupljanja. Uvek se oseća pomalo svečani ton, a mislim da je najvažnije da je to vreme kada možete da pokažete svu ljubav prema deci, prema porodici i to je vreme kada se valjda i najbolje osećate - zaključio je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Tanjica

30.12.2020 21:48

Predsednik Vucic je covek iz naroda koji postuje obicaje i praznike koje voli da provodi u krugu svoje porodice.

Milan

30.12.2020 23:03

Bitno je znati kad treba biti opusten a,kada ozbiljan. Ozbiljnost je odlika odgovornog coveka.

Dejan

30.12.2020 23:04

Vučić pokazuje da je pre svega običan čovek, koji deci poklanja pažnju.

Pera Savic

31.12.2020 06:16

To je nas predsednik,za primer.