KO TEBE HLEBOM, TI NJEGA KAMENOM! Mi njima milion evra, a oni nama "UBIJ SRBINA"! SRAMNA PROVAKCIJA HRVATA UPUĆENA OSOBLJU NAŠE AMBASADE!

Autor: Informer, Republika

Vesti

30.12.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osoblje ambasade Srbije u Hrvatskoj danas je u okolini Gline, koja je teško pogođena razornim zemljotresom, doživelo sramnu provokaciju.

RepublikaFoto: twitter.com/Brasnislav Lečić

Dok se diplomatsko vozilo naše ambasade kretalo putem u blizine mesta Glina, jedan mladić je glasno uzvikivao ustašku parolu: "Ubij Srbina", saznaje Informer!

Reklo bi se ništa čudno od komšija Hrvata, ali činjenica da se ovaj skandalozni incident dogodio u danu kad je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio pomoć Hrvatskoj u iznosu od čak milion evra, ostavlja gorak ukus u ustima.

 
Podsetimo,  predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo Vladi Srbije u kojem je zamolio da se milion evra iz slobodnih sredstava prebaci Vladi Hrvatske kao pomoć zbog serije zemljotresa koja ih je zadesila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nenad51

31.12.2020 11:44

bice po tarabicu svi srbi pod jednu sljivu a razlog je sto se nikad necemo dozvati pameti

bager

31.12.2020 18:18

Srbi ne cene sebe zato ih niko i ne ceni,,ponasaju se bahato i pre svega glupo,a znali su da ismejavaju " glupe bosance ",,sad se vidi ko je glup