POSLE ZEMLJOTRESA - BURA! Zagrebački mediji pišu o Vučiću, JEDNA REČ DOMINIRA!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koju je obelodanio srpski predsednik Aleksandar Vučić - da će Srbija pomoći Hrvatskoj sa milion evra kako ta zemlja lakše sanirala posledice izazvane razornim zemljotresom, izazvala je lavinu komentara u toj zemlji. I svi odreda su - pozitivni.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Hrvatski portali mahom su prenele reči predsednik  Srbije o pomoći koju će Beograd uputiti Zagrebu, a takozvani obični građani koji svoje stvavove izražavaju na društvenim mrežama, mahom se zahvaljuju na izdašnjoj pomoći.

"Hvala susjedi od srca", "Hvala, dostojanstveno, svaka čast", samo su neki od komentara na hrvatskim portalima koji su objavili navedenu vest.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo Vladi Srbije u kojem je zamolio da se milion evra iz slobodnih sredstava prebaci Vladi Hrvatske kao pomoć zbog serije zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Mirka

30.12.2020 10:42

Narod srbije saoseca sa narodom hrvatske.

Mirka

30.12.2020 10:43

Srbija ce vrlo rado pomoci hrvtaskoj, jer svi treba da se pomazemo kada je najteze.

maja

30.12.2020 10:44

Mogli bi ponesto da nauce od nas.

TN

30.12.2020 10:59

Ova strasna situacije je ujedinila dve zemlje da se pomogne i to je za pozdraviti. Hrvatskoj se salje podrska i ljubav da prebrodi posledice.