BOŠKU OBRADOVIĆU OPET NIJE DOBRO! Ničim izazvan, napao mrtvog Branka Stefanovića! VUČIĆ mu nije ostao dužan

Autor: Objektiv, Republika

Vesti

29.12.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se tiče napada na nečije mrtve roditelje, to govori o tim ljudima mnogo više nego o njihovim metama. Mislim da je taj čovek svakom rečju koju je izgovorio govorio samo o sebi, a ne o nekom drugom.

RepublikaFoto: printscreen

Ovim rečima je predsednik Aleksandar Vučić danas prokomentarisao gnusan napad lidera Dveri Boška Obradovića na Branka Stefanovića, pokojnog oca ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

Obradović je danas održao konferenciju za novinare ispred Ministarstva odbrane i bez ikakvog argumenta brutalno napao pokojnog Branka Stefanovića, pokušavši da ga predstavi kao kriminalca.

Podsetimo, i mediji u vlasništvu ili pod kontrolom predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nedavno su na isti način udarili na Branka Stefanovića.

Isti napad desio se i pre nešto više od pet meseci, na dan kada je Branko Stefanović preminuo, kada su televizije i portali kojima upravlja Dragan Đilas izneli niz neosnovanih optužbi bez dokaza, čiji cilj je da Branka Stefanovića, njegovog sina Nebojšu i predsednika Vučića predstave kao kriminalce.

RepublikaFoto: youtube.com/Plus Online
Pokojni Branko Stefanović

Vučić je i tada govorio o napadima na pokojnog Branka Stefanovića.

– Šta da kažete za ljude koji napadaju čoveka na dan smrti? Ovi naši ne umeju da pokažu da su ljudi. Tajkunski medij kaže ostaće zapamćen po Krušiku. Je li? Po čemu ćete vi da budete zapamćeni? Upoznao sam tog čoveka pre 20 godina, vodio me Nebojša Stefanović.

U bloku 23. Umro je u istom stanu. Iz tog stana je otišao na Bežanijsko groblje. Toliko o njegovom bogatstvu, o kom ste toliko pričali. Vi koji ste u pocepanim patikama dolazili u ovu zgradu, sada imate stotine miliona, nije vas stid…

 

 

Jadni su ljudi koji se iživljavaju na umrlima i na deci. I zato mi svi drugi imamo obavezu da ih životom i radom pobeđujemo. Da sačuvamo pristojnu Srbiju za našu decu – rekao je tada Vučić.

 

Branko Stefanović je preminuo 6. jula u bolnici “Dragiša Mišović” posle višednevne teške borbe sa opakom bolešću kovid 19.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Ivana

29.12.2020 16:06

Jako je jadno pominjati pokojne ljude. Bosku nista nije sveto.

rasa

29.12.2020 16:23

Bosko vise ne zna kako da privuce paznju na sebe, jadno.

Sofija

29.12.2020 16:39

Овај човек је заиста смешан

Lela

29.12.2020 17:16

Obradovic malo pa malo pa uzme pogresnu dozu lekova.