ON JE PATOLOŠKI LAŽOV I ĐILASOV KRIMINALAC: Stefanović žestoko odgovorio na teorije zavere Boška Obradovića

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

02.12.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da "osim što je patološki lažov, kojem možete da vidite da laže čim otvori usta, Boško Obradović je i deo kriminalne organizacije Dragana Đilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, "Telekoma Srbije" i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine".

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
Nebojša Stefanović

- Da li će tužioci i sudije u istragama uspeti da dođu do ključnih nosilaca korupcije iz tog vremena ili će odgovarati samo njihovi direktori i izvođači nečasnih radova poput Đilasovog kuma Aleksandra Stamenkovića, bivšeg direktora „Gradske čistoće" koji je kroz nameštene tendere za podzemne
kontejnere opljačkao Beograđane, zaista ne znam. Ali građani Srbije znaju ko je tada bio na čelu zemlje i ko je predvodio pljačku - naveo je Stefanović.

Kako kaže, poseban nonsens predstavlja činjenica da u moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Đilas više nisu u stanju ni da se opredele da li je najbliži saradnik Aleksandra Vučića ili vodi rat protiv njega.

 

 

- Više puta sam rekao da je Vučiću potrebno samo da zatraži moju ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da me smeni. Mnogo puta sam ponovio i da sam ponosan što sam deo tima koji je umnogome popravio katastrofalno stanje koje su nam ostavili Đilas, Jeremić, Obradović i njima slični - dodao je Stefanović i zaključio:

- Sada mi je i potpuno jasno da oni Srbiju vide samo očima koje su gladne plena, sukoba oko fotelja, željne klanova, jer to je jedini način na koji doživljavaju bavljenje politikom i jedina budućnost kakvu bi namenili Srbiji - poručio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mica007

02.12.2019 18:01

Gradjani Srbije nisu ludi i jasno vide sta je cilj Obradovica i njemu slicnih. Njima su njihovi licni interesi na prvom mestu, za gradjane ih bas briga.

Simic

02.12.2019 18:14

Ne razumem kako ljudi još uvek i imaju živaca da slušaju Đilasa i Obradovića.

Deki

02.12.2019 18:15

Bosko Obradovic,Dragan Djilas i ostala njihova lopovska banda,opustosili su ovaj narod...njima treba samo fotelja da bi nastavili svoja lopovska dela...a ne za dobrobit naroda da bi gradjani Srbije bolje ziveli!

Lena

02.12.2019 18:24

To su sve Djilasove marionete. Sreca pa gradjani vide da su njima jedino bitni licni interesi.