UDRUŽENA AKCIJA OPOZICIJE PROTIV ĐUKANOVIĆA: Nova.rs hvali nepristojnost voditeljke Newsmax Adrie prema poslaniku SNS! MANIPULACIJE I LAŽI NA DELU

Autor: Republika

Vesti

29.12.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji Newsmax Adria i Nova.rs okomili su se na poslanika SNS Vladimira Đukanovića posle gostovanja na "Pregledu dana" kod Jelen Obućine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vladimir Đukanović

Voditeljka je pokazala čistu pristrasnost i neuvažavanje sagovornika stalnim prekidanjem Đukanovića usred rečenice. Iskusni advokat i novinar je pokazao osnovno uvažavanje komplimentima na njen račun, pohvalivši njeno obrazovanje, što nije bilo dovoljno da omekša hladnu Jelenu Obućinu, koja se trudila da svog sagovornika isprekida baš u najbitnijim momentima, nedozvolivši osnovno pravilo objektivnosti.

Na to se nadovezala i Đilasova Nova.rs naslovom da je Obućina tobože "ispreskala" Đukanovića tokom živog programa.

Foto: nova.rs/printscreen
Naslov Nova.rs

Đukanović se posle šikaniranja oglasio:

- Nemam ništa protiv što sam poražen, ispreskakan, uništen... Sve je to za ljude. Mada, iskreno sam ubeđen, sama Jelena Obućina se stidi ovakve manipulacije, jer svako ko je emisiju gledao zna o čemu govorim. Problem je što te zovu kao da iskreno razgovarate, vi im učinite uslugu, a onda oni kada im se ne dopadne kako je sve to proteklo, seckanjem emisije i vađenjem iz konteksta, prave ovakve fejk vesti i manipulacije. Elem, posle se pitaju zašto niko neće da im dođe. Sami sa ovakvim lažima daju odgovor.
P.S. Ja ću im se uvek odazivati, jer bodovi u gostima su naslađi - izjavio je Vladimir Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka kosta

29.12.2020 10:55

Mogu vam reći da čitajući ovu vest nisam ništa saznao. Šta je ga ispreskakala? Ali je lik nebitan, a članak može biti samo naručen