HARADINAJEVA izjavila da Prištini smeta vakcinacija na KiM, ali to nije sve!

Autor: Kosovo online, Republika

Vesti

27.12.2020

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jel moguće?

RepublikaFoto: facebook.com/printskrin
Meliza Haradinaj

Ministarka spoljnih poslova tzv. Kosova, Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da je Srbija tajno i nezakonito, švercom farmaceutskih proizvoda, flagrantno prekršila briselski sporazum.

 

 

- Nezakonito i tajno mešanje Srbije na (tzv.) Kosovu, švercom farmaceutskih proizvoda bez prethodnog odobrenja državnih organa, predstavlja grubo flagrantno kršenje sporazuma o carinskom pečatu i međusobnom priznavanju farmaceutskih sertifikata postignutog 2015. godine u Briselu, u okviru Tehničkog dijaloga - objavila je Haradinaj Stubla na Tviteru.

 

Brid Video Platform - Carousels

 

Naglasila je da je "Srbija je ugrozila nacionalnu bezbednost i suverenitet (tzv.) Kosova, nepoštovanjem napora Vašingtona i Brisela da normalizuju odnose".

- Takođe se umešala u stabilnost, mir i bezbednost u regionu. Očekuje se adekvatna međunarodna reakcija - poručila je Haradinaj Stubla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading