PREMIJERKA REVOLTIRANA PITANJEM NOVINARA: Da li biste bili srećni da sedim u kancelariji i ne radim ništa?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.12.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić obišla je danas Ovčarsko-kablarsku klisuru, a na pitanje novinara da li je to početak predizborne kampanje, odgovorila da nije reč o kampanji već o tome da je vlada odgovorna i da radi svoj posao.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Kako vam nije dosadno da svaki put pričate istu priču? Šta god da uradim, početak je neke izborne kampanje… Ljudi, ovo je naš posao, kampanja je daleko. Da li biste bili srećni da sedim u kancelariji i ne radim ništa? Onda bi me kritikovali s pravom što ne radim ništa - rekla je Brnabićeva.

Ona je ponovila da nije došla u Ovčar banju zbog kampanje, već zbog početka revitalizacije Ovčarsko-kablarske klisure i dodala da je to vredno posete.

- Mislim da je to vredno posete, ne samo predsednice vlade nego i dve ministarke zato što je ovo jedan od najlepših predela koji je bio devastiran time što nismo imali drugi put ka Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Tužno je što smo morali da čekamo 2020.godinu da imamo auto-put do Čačka - istakla je premijerka.

Primetila je da šta god da radi, da će neko prokomentarisati da je reč o predizbornoj kampanji.

- Nije (kampanja). Milslim da tako izgleda kada imate odgovornu vladu - poručila je Ana Brnabić.

Ovčarsko-kablarsku klisuru su sa premijerkom obišle i ministarke Tatjana Matić i Irena Vujović.

Nije zaustavljen projekat 5G mreže

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija nastaviti da radi na razvoju 5G mreže i na finalizaciji svega što je potrebno za objavljivanje tendera.

Brnabić je kazala da taj projekat nije zaustavljen, navodeći da Srbija ne zaostaje za zemljama EU, budući da mnoge zmelje EU još nisu uvele 5G mrežu.

- Posebno je važno napomenuti da građani Srbije u ovom trenutku nemaju potrebu za 5G mrežom, već to imaju eventualno naučno-tehnološki parkovi i istraživači koji koriste super kompjutere za veštačku inteligenciju - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara zbog čega se odustalo od uvođenja 5G mreže.

Srbija, kako kaže, ne zaostaje u digitalizaciji, naprotiv, kreće se mnogo brže nego neke zemlje članice EU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading