ŠOKANTNO! PROCUREO JELOVNIK BIVŠEG MINISTRA: Dok ne skrka 10 JAJA za doručak, NIJE POČINJAO DAN!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna je tajna da su mnogi srpski političari preosetljivi na "krkanluke i gurmanluke", ali jedan bivši ministar se u tome posebno ističe!

RepublikaFoto: printscreen/unsplash
Foto: Ilustracija

Kako otkriva Balkanski špijun Srpskog telegrafa, najpoznatiji istraživač paranormlanih pojava na srpskoj političkoj sceni, ali poznavalac mračnih tajni u svim drugim sferama društvenog života - od sporta do estrade, gotovo da nije prošao dan da bivši ministar za doručak nije jeo jaja.

- Na oko, omlet, sa slaninom, sa kačkavaljem, sa pečurkama, povrećem... Nikada nije birao. Bitno mu je jedino bilo da dan počne sa jajima - kaže izvor blizak bivšem ministru.

Najšokantniju informaciju, međutim, ostavio je za kraj.

- Uvek je imao apetit. Naročito na početku dana. Za razliku od takozvanih običnih ljudi, koji pojedu dva-tri jaja za obrok, on je imao neutoljivu glad - bez deset komada nije ni računao da je jeo - zaključuje naš sagovornik.

 

 

 

 

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading