DA LI JE I NESTOROVIĆ NA VUČIĆEVOM SPISKU ZA ORDEN?! Republika rešava dilemu, EVO DA LI ĆE ČUVENI DOKTOR DOBITI MEDALJU!

Autor: Republika

Vesti

11.11.2020

11:27

Zagonetka rešena!

Tanjug
Aleksandar Vučić

Nakon što su u javnosti obelodanjeni spiskovi zaslužnih građana koje će na državni praznik - Dan primirja u Prvom svetskog ratu - odlikovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u javnosti se postavilo samo jedno pitanje: da li je na tom spisku i pulmolog Branimir Nestorović.

pritnskrin
Branimir Nestorović

Naime, pojedini mediji objavili su spisak lekara i doktora koji će biti odlikovani, a na je upečatljivo to što nije pomenut i doktor Nestrović.

Drugi, pak, decidno tvrde da će profesor Nestorović, koji je nedavno napustio Krizni štab obrazlažući odluku time da mu je "dojadio" da uvek bude u manjini, o čemu je Republika već pisala, dobiti orden.

Kako Republika eskluzivno saznaje, više dileme nema, profesor Nestorović biće odlikovan.

Podsetimo, kako smo već pisali, ordenje će, između ostalih, dobiti i doktor Predrag Kon, doktor Branislav Tiodorović, kao i doktorka Danica Grujičić.

 

Dobitnici ordena Karađorđeve zvezde prvog stepena

Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena dodeljen je Predragu Konu i Mijomiru Pelemišu, dok su isti orden drugog stepena dobili Branislav Tiodorović, Goran Stevanović, Danica Grujičić, Branimir Nestorović i Srđa Janković, a trećeg stepena Ivani Milošević, Nebojši Lađeviću, Mariji Zdravković i Radmili Janković.

 

 

 

 

Komentari (27)

Loading
Maja

11.11.2020 11:55

Ljudi koji se konstantno bore za svoj narod rizikujući pritom i svoj život su heroji koje nikada ne smemo zaboraviti i koje treba odlikovati.

Kole

11.11.2020 11:55

Verujem da hoće svo naši epidemiolozi su naši heroji i naš ponos.