(FOTO, VIDEO) HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dačićeva sek*si cica žari i pali po niškim selima

Autor: Alo, Republika

Vesti

03.11.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravnica iz Niša i članica SPS Ana Grozdanović, koju su mnogi zbog fizičkog izgleda nazvali "Dačićeva lepotica" ili "Dačićeva seksi cica", govorila je o položaju seljaka.

RepublikaFoto: instagram/anagrozdanovicc

Ona je naime na svom Instagram profilu postavila video svog emotivnog govora koji je odmah postao pravi hit na ovoj društvenoj mreži.

Ana je odgovorila na napade kako se preterano sređuje, kako izgleda i na brojne druge prigovore koji joj pojedini upućuju.

- Ideološki do kraja! Uvek ću biti tu za one kojima je potrebna pomoć. Oprostite sto ovo nije ono na šta ste navikli, ali ja sam svoja i prirodna, i želim da pričam onako kako je najbliže narodu. Jer sve sto radim, radim srcem za svoj narod za koji ću da se borim iz petnih žila i moje emocije ne mogu da sakrijem i da se smeškam ili da pričam tiho i trepćem. I da… to sto ja volim da se sređujem ne sudite mi vi neki po tome, jer ja imam 25 godina, žensko sam i kao i svaka normalna žena volim da izgledam lepo. Hvala - rekla je ona.

Pogledajte šta je rekla Grozdanovićeva:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading