DAČIĆ OBEĆAO: Parlament spreman za snažnu saradnju sa vladom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.10.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Ivica Dačić izrazio je danas zadovoljstvo što je bio deo vlade koju je vodila Ana Brnabić i naglasio da je ponosan na sve što je vladajuća koalicija uradila u poslednjih osam godina.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

Dačić je kazao da je koalicija SNS i SPS-JS uradila velike stvari za zaštitu nacionalnih i državnih interesa, da je ojačala spoljnopolitičku poziciju Srbije i doprinela stabilizaciji ekonomskih i političkih prilika.

On je poželeo novom kabinetu mnogo uspeha i poručio da samo ujedinjena i stabilna Srbija može biti jaka.


Dačić je rekao da će Skupština zajedno sa premijerkom, vladom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dati ključni doprinos političkom jedinstvu i stabilnosti.
 


- Spremni smo za snažnu interakciju i saradnju sa vladom - poručio je Dačić.

Brnabić je rekla da od ovog saziva parlamenta očekuje da dobije mnogo dodatnih ideja, kao i da čuje šta je to što “tišti” građane na lokalu.

- Obećavam vam da ćete uvek u vladi imati nekog ko vas sluša, odgovara na pitanja i podnosi izveštaj i o tim pojedinačim inicijativama. Hvala i biće mi i zadovoljstvo da u narednom periodu radim sa vama - rekla je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading