Milićević: Opozicija stalno kuka o medijima u medijima!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da oni koji sebe nazivaju opozicijom po ko zna koji put ne skrivaju svoju potrebu i želju da se bave uređivackom politikom javnog servisa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

- Sloboda govora, mišljenja i izrazavanja su osnovni postulati jednog demokratskog drustva kakva Srbija danas i jeste. Mediji u Srbiji moraju biti slobodni, autonomni u odlučivanju i oslobođeni bilo kakve vrste pritiska. Nezamisliv je pritisak onih koji sebe nazivaju opozicijom, kontinuirano kukaju o medijima u medijima - naveo je Milićević u izjavi za javnost.

To vreme, kako kaže, kada se u Srbiji moglo čuti samo njihovo misljenje, odavno je prošlo.


- Ostavite novinare da kao i do sada objektivno, profesionalno i stručno rade svoj posao a vi ako ste, kako kažete, političari i mislite da neko u Srbiji deli vaše mišljenje, izađite na izbore sa konkretnim programom, ljudima koji su garant za realizacije tog programa i tako najbolje proverite koliko vredite - zaključio je Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading