"NE SPAVAM ZBOG NAPADA NA VUČIĆA": Premijerka potresena zbog kampanje koja KRIMINALIZUJE predsednika!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.10.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izjednačavanje članova porodice predsednika Aleksandra Vučića sa Šarićem, Kosmajcem, Bojovićem je pokušaj dehumanizacije i kriminalizacije porodice Vučić, kako bi predsednik države postao legitimna meta", kaže mandatarka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ana Brnabić

Ona je za TV Pink navela da kampanja, kako je navela, "tajkunskih medija" nikada nije bila tako monstruozna, da niko nije očekivao takav napad i da su "i nju iznenadili".

Brnabić je naglasila da je Vučić izložen neviđenom medijskom linču kako bi postao legitimna meta.

- Mediji koji su vlasništvo tajkuna mogu da pišu i rade šta žele. Radi se o dehumanizaciji i kriminalnizaciji Vučića, te ukoliko se njemu nešto desi ili nekom od članova porodice, stvori se ambijent da je to deo kriminalnog miljea, a ne pucanj u Srbiju - rekla je mandatarka.

Brnabić kaže da je muči i da ne spava jer je njen zadatak kao predsednice Vlade Srbije i šefa svih resora bezbednosti da sačuva Vučića i njegovu porodicu.

- Ovo što se dešava nije naivno. Vi mislite da je meni lako, znam jer umem da čitam, kakve su ovo pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodica i kakav znak jednakosti se stavlja između mafije i Vučića i njegove porodice - navela je ona.

Napominje da mediji koji satanizuju predsednika i njegovu porodicu imaju za cilj da Vučić izgubi vlast pa po cenu i njegovog života. Napominje da da 100 puta izrečena laž, postaje istina.

- Ja to kao premijerka ne smem i ne mogu da dozvolim. Nije istina da Danilo Vučić ima veze sa kriminalom i mafijom, da Andrej Vučić ima restorane, kafiće i zemlju. Sve su to neistine. Svi ti mediji znaju šta je istina, ali su izabrali da kriminalizuju i satanizuju Aleksandra Vučića, ali vlada će se boriti protiv toga svim sredstvima - navela je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (72)

Loading
Mila

26.10.2020 09:29

Mogu samo da napadaju, vredjaju, pljuju, narod u njihove prazne priče ne veruje, nego u predsednikova dela!!!

Petka

26.10.2020 09:30

Ovo je razlog zbog čega službe bezbednosti sada treba da daju svoj maksimum. Sve što je urađeno, ulagano i poboljšano stupa na snagu, kako bismo sačuvali sadašnjost i zaštitili budućnost.

Marija

26.10.2020 09:30

Niko ne veruje u njihove prazne priče, jer ih predsednik poništava delima..

Djuro

26.10.2020 09:31

Dosta bre vise pretnji i napada,pa nije ovo divlji zapad već jedna pravna država koja mora pohapsiti sve koji se drznu na ovakve stvari!