Ana Brnabić za Srpski telegraf o napadima na Vučićevu porodicu: Da nam se ne ponovi 2003!

Autor:

Vesti

26.10.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić je za Srpski telegraf govoreći o novom udaru na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića istakla da je situacija izuzetno ozbiljna.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Ana Brnabić

- U zemlji u kojoj je 2003. ubijen premijer ovakve situacije ne treba olako shvatiti. Potrebna je maksimalna ozbiljnost i angažovanost bezbednosnog sektora. Situacija nije nimalo naivna, zahteva ozbiljnost kako nam se ne bi ponovila tragična situacija - upozorava premijerka.

Dodaje i da posebno zabrinjava činjenica da dehumanizacija predsednika države, ali i članova njegove porodice, traje duže vreme.

 

 

 

- Ta kampanja ne traje dva ili tri dana. Traje već duže vreme i veoma je opasna. Ono što me zabrinjava jeste činjenica da je poslednjih dana intenzivirana. Kao predsednica Vlade, insistiraću na predanosti bezbednosnog sektora. Manipulacijama kojima je cilj stvaranje atmosfere poput one iz 2003. mora se stati na put - navela je premijerka i dodala da će Srbija sa novom vladom još istrajnije ući u borbu protiv svake vrste nasilja i kriminala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Nera

26.10.2020 08:48

Predsednika treba zastititi jer se on bori za bolji i sigurniji zivot svih gradjana Srbije.

Aaaa

26.10.2020 08:55

Srbija ne sme dozvoliti da se istorija ponovi. Stop kriminalu.

Sonja

26.10.2020 08:57

Vucic je toliko uradio za nasu zemlju kako bi nas izvukao iz rupe u kojoj su nas prethodni ostavili da je sigurno meta mnogima od njih.Zato mu napadaju porodicu kao nijednom politicaru ikada do sad.Izdrzi Vucicu.

Nina

26.10.2020 08:58

Tako su bedni i jadni a Boga mole, strasno!!