Vučić: U nedelju će sve biti rešeno, Nebojši važan posao u sektoru bezbednosti

Autor: Republika

Vesti

20.10.2020

19:44

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će dosadašnji ministar policije Nebojša Stefanović ubuduće obavljati važan posao u sektoru bezbednosti.

A. Nalbantjan
Aleksandar Vučić

Vučić je odgovarajući na pitanje novinara da li najava odlučne borbe protiv mafije, o kojoj je predsednik Srbije govorio, znači da nije zadovoljan radom ministra policije rekao:

- Žao mi je što me niste slušali, policija je u svim oblastima postigla bolje rezultate. Slušao sam različite priče, jao srušiće me Nebojša... Nebojšu poznajem 22, 23 godine, radiće važan posao u sektoru bezbednosti - rekao je Vučić nakon sednice Predsedništva SNS o novoj vladi.

youtube.com/Novo jutro
Nebojša Stefanović

Govoreći o budućim ministrima i sastavu vlade, on je rekao da ima još tri ili četiri nedoumice i da će sve biti konačno rešeno u nedelju.

- U nedelju će biti sednica Predsedništva stranke i tada će se sve znati.

Komentari (24)

Loading
Milica

20.10.2020 19:47

Sektor bezbednosti je prvi u borbi protiv mafije koje je predsednik istekao da ce biti prioritet ove Vlade, tako da Nebojsa je nagradjen.

Sanja

20.10.2020 19:51

Ne sumnjam u Stefanoviceve sposobnosti. Izuzetno je sposoban i kvalitetan covek!

Stanko

20.10.2020 19:52

Stefanović će uvek biti jedan od najbližih Vučićevih saradnika na ma kojoj funkciji u vlasti da se nadje.

Slađa

20.10.2020 19:58

Stefanović je do sada opravdao ukazano mu poverenje od strane predsednika Srbije i ne sumnjam da će on i dalje biti jedan od onih koji će imati važnu ulogu i u novoj vladi.