Novinar Klanšček razbucao Mariniku: Kada si birana na funkciju nisi kukala na SNS, rasturila si sve opozicione stranke

Autor:

Vesti

18.10.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Branko Klanšček podsetio je danas javnost da je Marinika Tepić, sada članica Đilasove Stranke slobode i pravde, 2016. godine izabrana na mesto predsednika Skupštinskog odbora za evropske integracije uz pomoć glasova članova SNS.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Klanšček je u objavi na društvenoj mreži Tviter upitao i zašto Tepićeva tada nije kritikovala SNS.

- Sigurno ste zaboravili da je MARINIKA TEPIĆ 2016. postavljena za predsednicu Skupštinskog odbora za evropske integracije i to većinom glasova SNS-a. Tada joj nista nije smetalo! - napisao je Klanšček na Tviteru.

Novinar Branko Klanšček nekada je bio funkcioner pokreta Dosta je bilo i zbog upućenosti u dešavanja naveo je kako je Marinika Tepić učestvovala u razbijanju pokreta nakon što su ostvarili dobar izborni rezultata.

- Nema manipulacije, od 20 odbora, samo je Marinika i neko iz Dveri dobio mesto predsednika odbora. Zasto tad nije kritikovala Vucica? Svi se pravite ludi ko je sjebao SJ posle 600.000 osvojenih glasova, ko je doveo Sergeja, ko je pokupio najbolje ljude Zivkovicu i odveo kod Đilasa - napisao je Klanšček.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

18.10.2020 12:03

Marinika rasturila sve opozicione stranke.