Vladimir Đukanović otvoreno o pritiscima na predsednika: EU ne žali milione kako bi srušila Vučića

Autor: T. Kovačević - S. Aćimović

Vesti

13.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska unija ne žali novac kako bi pomogla raznim socijalnim grupama da urušavaju Aleksandra Vučića i kako bi izdejstvovali promenu vlasti, poručuje Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

- To je interes Brisela i oni to plaćaju obilato. S druge strane, vidite i sami kada napadnu Vučića ili članove njegove porodice da na prste jedne ruke mogu da se prebroje naprednjaci koji stanu u njegovu odbranu. Problem su nelojalni funkcioneri koji brinu brigu samo o svojoj fotelji. Vučić ima ogromnu podršku naroda i simpatizera SNS, ali, nažalost, oni nisu organizovani da mogu da ustanu i protiv ataka kad dolaze spolja ili kada ga napadaju iznutra - navodi Đukanović.

 

O ogromnom novcu koji je uložen u napade na srpskog predsednika govorio je i sam Vučić:

- Sve sam to prošao mnogo puta, samo što danas nije dovoljno da uložite 100 miliona u nečije rušenje, morate mnogo više. Plasirali su milione laži i nije vredelo jer narod razume emociju i srce, požrtvovanost, posvećenost, marljivost i rad.

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević navela je da deo opozicije i tajkuni ulažu mnogo novca u medijsku kampanju, i to ne samo u Srbiji već i u regionu.

 

- Korišćeni su i neki mediji u Evropi. Za godinu i neki mesec idu predsednički izbori, ta borba će biti dosta teška. Mislim da će biti i mnogo jače i mnogo intenzivnije i mnogo agresivnije. Ali tu smo gde smo i treba se boriti - poručila je Vasiljevićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Dejo

13.10.2020 21:05

Svima smeta uspeh naše zemlje predsednik je postigao veliki rezultat za našu zemlju. Ne mogu oni ništa Vučiću Vučić je uvek bio i ostao pobednik na svim frontovima. Mi građani ćemo ga uvel podržavati uradio je mnogo za ovu zemlju.

Mijo

13.10.2020 21:06

Dzaba im sve to što rade.

Ivan

13.10.2020 21:11

Narod ga voli i podržava, jer je gospodin Vučić posvećen Srbiji, narodu našem, požrtvovan u svakom smisli te reči i pokazao je i on i ljudi koji su na čelu sa njim da se za Srbiju treba boriti, zato mu narod pruža, kao i ja pojedinac, ogromnu podršku. Živela Srbija!

Lovac29

13.10.2020 21:15

Ocigledno je da mnogima smeta jaka i stabilna Srbija koja pored toga ne prihvata nikakve ucene i ultimatume. Traze resenje u dovodjenju druge vlasti koja ce raditi po njihovim zahtevima ali zaboravljaju na jedan veoma bitan faktor a to je volja naroda. Ova vlast imam punu podrsku naroda i to je garant njenog opstanka.