Mujagić: Normalno obavljam posao predsednika opštine! Sve što se desilo je izrežirano

Autor: sandzakpress.net

Vesti

08.10.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što se desilo u Sjenici, bez sumnje je izrežirano. Iako je opozicija iskoristila pauzu tokom zasedanja pa je nezakonito izabrala novu vlast predsednik opštine Sjenica Munib Mujagić jutros je bez problema došao na posao u svoj kabinet. Veruje i da će nadležno ministarstvo odraditi posao i da će biti vraćeno, ionako poljuljano poverenje u institucije sistema države naročito kad je Sandžak u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Sandžak media
Munib Mujagić

- Sve što je juče opozicija u Sjenici uradila je izrežirano, potpuno nelegalno. Obratili smo se Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu sa zahtevom da se ova situacija razreši. Do tog trenutka mi ćemo svoje aktivnosti i obaveze redovno obavljati. Jedina prava i legitimna vlast je ova koja je izabrana na prvoj konstitutivnoj sjednici tako da sa nađe strane tu dileme nema - kaže Mujagić.

Za smenu vlasti pojašnjava, treba parlamentarna većina, ali ne na koruptivnim osnovama već na stvarnoj većini koja je programski opredeljena. Ovo što se dešava u Sjenici pokušaj je ponovne uspostave starog pljačkaškog režima koji je opustošio i budžet i javna preduzeća, uskratio građane Sjenice za mnoge vitalne funkcije.

- Ovo je pokušaj uspostavljanja ponovo takozvane Šoder politike - poručuje Mujagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading