USKORO ODLUKA O VOĐI TIMA U NEMANJINOJ 11: Svi očekuju da će ovu osobu Vučić predložiti za premijera!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tačno u 20.00 časova saopštiće ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Pre nego što Vučić predloži budućeg premijera, šef države i predsednik SNS obratiće se Predsedništvu i Glavnom odboru SNS i saopštiti svoju odluku.

Iako se još uvek ne zna sa sigurnošću koga će Vučić predložiti, upućeni tvrde da će Ana Brnabić dobiti priliku da vodi Vladu Srbije i u drugom mandatu.

 

 

 

Kao kandidati za šefa u Nemanjinoj 11 ranije su u medijima pominjani i Miloš Vučević i Branislav Nedimović, ali prema očekivanjima javnosti, Vučić će ipak poverenje dati Brnabićevoj.

Podsetimo, Brnabićeva je na mestu premijera nasledila upravo Vučića nakon što je on ubedljivo pobedio na predsedničkim izborima.

Uprkos pojedinim ocenama opozicionih političara, kabinet na čijem je čelu bila Brnabićeva "izgurao" je ceo mandat, a glavi utisak je da je Vlada uspela da ostvari značajne rezultate na najrazličitijim poljima - od ekonomije do međunarodne politike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Miodrag

05.10.2020 13:58

Posle sastanka predsedništva će se znati dal će Ana ili Nedimović biti premijer. Meni su oba kandidata sposobna i dokazali su se kroz prethodni rad.

Nera

05.10.2020 14:02

Mi mozemo koliko hocemo da nagadjamo,ali necemo znati dok predsednik to ne potvrdi.

Milan

05.10.2020 14:02

Ne sumnjam u ispravnost odluke o sastavu vlade od strane predsednika Vučića, jer on tačno zna ko je ko i kako je ko radio, a fotelje naravno nisu rezervisane.

Branko

05.10.2020 14:11

Čak i ukoliko Ana Brnabić ne bude više premijerka sigurno će zauzeti bitno mesto u timu koji vodi Srbiju.