ZELENOVIĆ IDE U POLITIČKU ISTORIJU: Šapčani ponovo izlaze na birališta!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pet biračkih mesta 3. oktobra u Šapcu biće održani ponovljeni lokalni izbori, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Prema našim informacijama, iz redova Srpske napredne stranke (SNS), koja je potvrdila dominaciju na političkoj sceni i na izborima u ovoj opštini, apelovali su na svoje birače da izađu na glasanje, ali i da se strogo pridržavaju svim mera koje je propisala Gradska izborna komisija, uključujući i poštovanje zabrane korišćenja mobilnih telefona.

Kako Republika saznaje od odlično obaveštenog izvora, razlog za ovaj apel je taj da se izbegnu bilo kakvi pokušaje osporavanja izbornih rezultata, što je do sada bila pod različitim izgovorima bila praksa šabačkog šerifa Nebojše Zelenovića i njegovog mentora Dušana Petrovića.

 

- Apelujemo na birače i da ne nasedaju na provokacije Zelenovića i Petrovića koji manipulišući izbornim procesom žele da razvlače izbore samo da ne bi predali vlast pobedniku izabranom po volji naroda - Srpskoj naprednoj stranci - kaže naš izvor i konstatuje da je vreme da se izborni proces konačno završi.

- Vreme je da Zelenoviću vidimo leđa, tome se nada ogromna većina Šapčana - zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, Nebojša Zelenović već mesecima izbegava da se suoči sa političkom sudbinom - gubitkom vlasti i odlaskom u političku istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading