GAŠIĆ IMA MOJE PUNO POVERENJE: Predsednik Vučić o napadima Dijane Hrkalović na šefa BIA!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je pisanje Srpskog telegrafa u kojem smo ekskuzivno otkrili uvrede koje je na račun šefa BIA Bratislava Gašića iznela bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Bratislav Gašić uživa moje najveće poverenje - konstatovao je predsednik Vučić odgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na izgradnji kovid bolnice u Zemunu.

Upitan da prokomentariše da li je tačno da je Hrkalovića napala direktora BIA Bratislava Gašića "nezadovoljna što je on kandidat za prvog čoveka MUP-a", Vučić je odgovorio:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vučić i Gašić

- Kako neko zna ko je za šta kandidat? A, da li je tačno ili nije, neću u te priče da ulazim - naveo je predsednik države.

On je naveo da je za njega važno da Bratislav Gašić uživa njegovo ogromno poverenje i da radi državni posao na najodgovorniji način.

- A, sitne i lične uvrede me ne zanimaju - zaključio je predsednik.

 

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
star

01.10.2020 08:44

Svako ima pravo da se ljuti na bilo koji izbor za bilo šta u životu, ali budimo samokritični i recimo da li mi snosimo bilo kakvu krivicu za to što nam se dogodilo.

Miroslav Stamenković

01.10.2020 10:58

Mislim ovo što je uradila Dijana Harlaković je za svaku osudu, Gašić je odgovoran , pošten čovek i veran svojoj državi i svom narodu. Svima smeta to. Puna podrška za Bratislava Gašića.

Stanko

01.10.2020 15:06

Za razliku od Hrkalovićke koja je više bila u medijima nego na svom poslu Gašić ćuti i radi.

Mara

01.10.2020 17:17

Dijana licno misljenje treba zadrzati za sebe, ipak je Gasic profesionalac i odlicno obavlja svoj posao, pa svidjalo se to nekima ili ne.