Vojvođanski SNS složan u oceni: Andreja Vučića napadaju jer bivši pripadnici vlasti ne mogu da se pomire sa činjenicom da su na margini političkog života

Autor:

Vesti

27.09.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom brutalnih i lažnih napada Borislava Novakovića na Andreja Vučića saopštenjem se oglasila Srpska napredna stranka Vojvodine.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

Vojvođanski naprednjaci u saopštenju navode Borislav Novaković ovakve napade plasira jer ne može da se pomori sa činjenicom da je "izguran na marginu političkog života".

 

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje skandalozne napade okorelog lažova i kriminalca Borislava Novakovića na Andreja Vučića i Miloša Vučevića. Andrej Vučić se  predstavnicima bivše vlasti u Novom Sadu zamerio samo zbog srodstva sa predsednikom Srbije, zbog čega je uvek meta za salve uvreda i laži, kojima bi želeli da pokriju svoje kriminalno političko nasleđe, dok Vučeviću ne mogu da oproste činjenicu da je voljom naroda treći put izabran za gradonačelnika Novog Sada, o čemu propali političar Novaković može samo da mašta. Po lopovluku nadaleko čuven, Bora Solunac postao je prilično nervozan zbog činjenice da je u potpunosti izguran na marginu političkog života srpske Atine, zbog čega mu osim laganja i pokušaja da izmišljotinama skrene pažnju na sebe, nije preostalo ništa drugo. Pošto ga narod više neće, čovek sa teškom  kriminalnom prošlošću, u pokušaju da se vrati  na političku scenu pribegava gnusnim lažima i niskim napadima na političke neistomišljenike, ali i njihove porodice ispisujući gnusnim napadima nove priloge za istoriju sopstvenog beščašća. To što Novaković vređa Andreja Vučića samo zato što je brat njegove prave mete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to što napada Miloša Vučevića, jer kipti od besa što više nije na mestu gradonačelnika i što više nikada neće biti, ne može nikada da zaseni sav lopovluk i kriminal koji je bio i ostao glavno obeležje žute vlasti u Novom Sadu.  Do koje mere se  Novaković bahati i ponaša kao neko za koga ne važe pravila koja poštuju svi građani Srbije, svedoči i to što misli da za razliku od svih građana Srbije, ne mora da nosi ličnu kartu, iako je to zakonska obaveza, ali i to  što misli da je nedodirljiv i da policija ne sme ni da ga legitimiše, kao što je hiljadu puta legitimisala aktiviste Srpske napredne stranke.  A to što laže da je priveden samo svedoči o jeftinom pokušaju da od sebe napravi tobožnju žrtvu vlasti. Naravno da mu ne uspeva, jer ga je narod odavno i prozreo i prezreo. I na kraju, da zaključimo, Novaković jeste žrtva, ali samo svoje propale politike, bahatosti, bezidejnosti i pripadništva kvazipolitičkoj grupaciji, čiji je jedini program mržnja  i vređanje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
vojkan

27.09.2020 16:39

Zašto opet diraju porodicu??'

Sladja

27.09.2020 17:33

Ovo su postali politcki ekstremni lazovi. Vreme je zakonski spreciti i sankcionisati ovakve idiote!

Rade

27.09.2020 18:18

Novosadjani ne pamte po dobrom Borislava Novakovića i ne veruju mu ama baš ništa.

Andrijana

27.09.2020 19:50

Napadi na Andreja Vučića su svakako već pročitani odavno, jer ovo nije prvi put da pripadnici bivše vlasti napadaju članove porodice predsednika Vučića, samo zato što mu ne mogu naći zamerke u radu.