Srpska liga: Umesto što napadaju predsednika Vučića, neka se buduća crnogorska vlast vrati svojim korenima!

Autor: Republika

Vesti

21.09.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev rekao je da oni koji treba da dođu na vlast u Crnoj Gori imaju važnijih tema kojima treba da se bave, umesto što vređaju srpskog predsednika.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Đurđev

- Umesto da opozicioni koalicioni blok u Crnoj Gori razmišlja o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova, i pokretanju procesa napuštanja zločinačkke NATO alijanse, kojoj je Crna Gora pristupila protivno volji vlastitog naroda, ta ista buduća vlast, a još uvek opozicija, bavi se diskreditovanjem srpskog naroda i lažnim optužbama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koga jedan od njihovih lidera Dritan Abazović, bez ikakvih materijalnih dokaza, tretira kao srpskog izdajnika, nastavljajući tako propagandu usmerenu protiv države Srbije i Srba u Crnoj Gori – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), dodajući da je Abazović u pravu samo u tome da su se, u pokušaje menjanja izborne volje građana CG, i 2016. i sada, mešali jedino Alija Izetbegović i Edi Rama.

- Mnogo više me čudi da se, u prljavu kampanju protiv predsednika Srbije, srpskog naroda i srpskih interesa u Crnoj Gori, uključio kandidat za novog premijera i nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić, ne obazirujući se na činjenicu da je njegova koalicija, ali i kompletna opozicija, pobedila na izborima Mila Đukanovića upravo zahvaljujući glasovima srpskog naroda u Crnoj Gori. Neka se, dok još nije kasno, profesor Krivokapić priseti šta je, kako i s kim govorio i delao, 1999. godine, kada je, ispod slike srpskog heroja Radovana Karadžića, pevao rodoljubive srpske pesme, na dočeku velikog srpskog patriote Nikole Kavaje - rekao je Đurđev, pozivajući Krivokapića da se vrati svojim srpskim korenima i povede Crnu Goru pravcem koji joj je, starom himnom "Onamo, onamo, za brda ona", lično trasirao kralj Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading