SAD KUKA, A BATINAŠA MILADINA SPASAO ROBIJE: Stefanović licemer!

Autor:

Vesti

21.09.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad Miladin Kovačević tukao po Americi, Borko Stefanović je potrošio milion dolara iz budžeta Srbije da spase batinaša. Na najnovije prebijanje devojke, Stefanović, ali i njegovi tadašnji šefovi koji su vodili državu Boris Tadić i Vuk Jeremić, ćuti, ali zato kuka jer misli da oni koji su njega tukli treba da dobiju više od četiri godine zatvora, koliko predlaže tužilaštvo.

Borko Stefanović

Naime, Stefanović je 2008, kao politički direktor Ministarstva spoljnih poslova Srbije, intervenisao da Kovačević, nakon brutalnog prebijanja američkog državljanina Brajana Štajnhauera (bio je i u komi zbog posledica prebijanja), dobije putne isprave i pobegne iz SAD u Srbiju. Štajnhauer je jedva ostao živ posle Kovačevićeve agresije, pa je Srbija njegovoj porodici morala da isplati čak milion dolara odštete.

S druge strane, za napadače na Stefanovića u Kruševcu Više javno tužilaštvo u Kruševcu zatražilo je kaznu od četiri i po godine zatvora za Miloša Šaponjića, a po tri i po godine za Marka Živkovića i Danijela Gmijovića, koji su optuženi zbog incidenta ispred MZ Rasadnik novembra 2018. godine, kada su napadnuti Borko Stefanović i Boban Jovanović iz Kruševca, kao i policajac Dejan Palibrk.

RepublikaFoto: youtube.com/Treće poluvreme
Miladin Kovačević

- Ovo nije bio sukob ni tuča, već pokušaj ubistva, kako mi smatramo. I tužilac i sudija treba da znaju da ovo sad nije pitanje samo suđenja za ono što je urađeno nama. Ovo je sada pitanje da li postoje obrisi pravde u ovoj zemlji ili postoji samo golo nasilje - kazao je Stefanović, kojeg pravda nije zanimala u slučaju Štajnahaura, kojeg Kovačević umalo nije ubio od batina, a zbog kojeg je Stefanović potrošio milion dolara, a to je novac svih građana Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading