IVANOVIĆA PROVALILI PRATIOCI NA TVITERU: Pao mu rejting, pa isfingirao svađu!

Autor:

Vesti

19.09.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović pokazao je da je na sve spreman zarad posrnulog rejtinga svoje emisije, čija nova sezona počinje posle duže letnje pauze.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Ivanović

Kako bi privukao medijsku pažnju, pokušao je da inscenira sukob sa glumcem i liderom PSG Sergejem Trifunovićem. Trik je, međutim, propao pošto su ga pročitali čak i pratioci na društvenim mrežama, a izgleda i sam Trifunović (mada ne treba isključiti ni mogućnost da su sve radili u dosluhu). Tako je informaciju o navodnom sukobu plasirala jedino TV koja emituje Ivanovićev šou.

Voditelj je, reklo bi se, ničim izazvan isprozivao Trifunovića.

- Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti veruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula - napisao je, između ostalog, Ivanović.

Usred ove prepiske jedna tviterašica je posumnjala da se voditelj "navalio" baš na glumca zbog "početka nove sezone". Nadovezala se i druga da je potrebno još da se Trifunović upeca, mediji prenesu i "Ivan je bog marketinga".

Te tvitove Trifunović je retvitovao, a od Ivanovića nismo uspeli da dobijemo komentar da li je prepirka (propali) marketinški trik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading