ZUKORLIĆ TRAŽI MINISTARSTVO: Spreman da uđe u vladu POD JEDNIM USLOVOM

Autor: Republika

Vesti

12.09.2020

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić ističe da nema ništa protiv da njegova manjinska partija uđe u vlast sa SNS-om.

RepublikaFoto: Tanjug
Muamer Zukorlić

– Ministarsko mesto se podrazumeva, ali imamo celu lepezu zahteva koji se ogledaju u određenim konkretnim projektima, a potom i određenu odgovornost na srednjem i nižem nivou vlasti - izjavljuje poslanik u novom sazivu Narodne skupštine za beogradske medije, mada ne otkriva koji konkretno resor želi:

– To se jednostrano ne definiše, ali u svakom slučaju ministarstvo sa čije pozicije ćemo moći bar jedan značajan deo naših političkih ciljeva ostvariti, odnosno odgovoriti pozitivno biračima. Koji je smisao učešća u Vladi ako nemate kapaciteta da ostvarujete partijski izborni program - ističe muftija Zukorlić, uz dodatak da ne priželjkuje ministarsko mesto za sebe, koliko za dobrobit stranke: 

– Ne preferiram, ali i ne isključujem. Zavisi koje bismo ministarstvo dobili, jer za određeno ministarstvo morate imati određene kompetencije i sposobnost da taj posao obavljate. O tome ovisi i ta mogućnost mog učešća i vladi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading