(FOTO) VUČIĆ SA DODIKOM U ČETIRI OKA! ČLAN PREDSEDNIŠTVA BIH: Nemoguće da je da se za dva ista slučaja Srpske i Kosova primenjuju različita pravila

Autor:

Vesti

11.09.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Milorad Dodik

-  Kako da mi Srbi živimo u BiH kada oni smatraju da smo mi agresori. Da li mislite da mi ovde treba da ćutimo. Sada kažete granice su nedodirljive, one koje ste vi napravili. Nama nisu odgovoriale - rekao je Dodik.

On je navao da samo Republika Srpska može da preživi.

Dodik je ocenio da je nemoguće da je da se za dva ista slučaja – Republiku Srpsku i Kosovo primenjuju različita pravila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
BozaB

11.09.2020 12:20

Vazan razgovor lidera Srba sa dve strane Drine.

Stanko

11.09.2020 12:22

Srbija poštuje teritorijalni integritet BIH ali od Komšića i Izetbegovića vrlo često dolaze izjave kojima se krši teritorijalni integritet Srbije.

Matke

11.09.2020 12:26

Bitno je da Republika Srpska podržava Srbiju i Kosovo. Kosovo je srce Srbije. Ovo nam mnogo znači na našem putu. Republika Srpska je uvek bila iskreni i pravi prijatelj Srbiji. Nastavićemo da gradimo čelično prijateljstvo.

Mijo

11.09.2020 12:27

Ovo je veliko prijateljstvo dve države, hvala Dodiku što nas podržava. Nastavljamo da gradimo još bolje i jače prijateljstvo sa obe zemlje.