Mlađan Đorđević se na Šolakovoj TV nalupao za sve pare: Vučić nam sakrio 8 milijardi dolara uzetih od Trampa!

Autor: B. B.

Vesti

10.09.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađan Đorđević, kum i blizak saradnik lidera SSP Dragana Đilasa, juče je bio glavni predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon intervjua koji je dao za informativnu mrežu televizije koja je deo medijske imperije Dragana Šolaka.

RepublikaFoto: ALO
Mlađan Đorđević

Đorđević je, u maniru najboljeg pisca naučno-fantastičnih romana, "otkrio" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa prvim čovekom SAD Donaldom Trampom u Beloj kući uzeo osam milijardi dolara.

I sakrio ih, kaže Đorđević. Predviđeno je, kako tvrdi, da svaki građanin od te ekonomske pomoći dobije taman po 1.000 dolara. To su mu, inače, dojavili kontakti u SAD, dok su mu izvori iz Rusije pojasnili da su Vučiću tokom posete Moskvi pokazali psa koji se davi da bi mu stavili do znanja šta mu se sprema. Vučiću su se, podsetimo, tokom posete 2017. ruski zvaničnici pohvalili eksperimentom sa psom-jazavičerem stavljenim u cev ispunjenom tečnošću, odakle je pas izašao živ i zdrav da bi prvi put pokazali izum - tečnost koja diše.

Ovakve teorije koje se graniče sa paranormalnim pokazuju neviđeni egzibicionizam Đorđevića, inače pretendenta za predsednika države, poručuju sagovornici Srpskog telegrafa. Kažu, čak je i Đilas izgleda shvatio razmere blama, pošto portal Direktno, koji on kontroliše, nije preneo ova Đorđevićeva "saznanja".

Evo šta je rekao Mlađan Đorđević

(čitate na sopstvenu odgovornost, može se desiti da se zacenite od smeha)

"Hoću da kažem važnu vest koja do sada nije objavljena. Vi znate da sam ja nekoliko godina živeo u Americi i da imam dobre kontakte, kao i u Rusiji. Moji prijatelji iz SAD su mi javili da postoji još jedna tačka u sporazumu koja nije objavljena ovde. Radi se o ekonomskoj pomoći. Svaki građanin Srbije je trebalo da dobije 1.000 dolara iz te tačke, to je, dakle, negde oko osam milijardi dolara. Ta vest ovde nije objavljena i ja pitam zašto nije objavljena.

- On (Vučić, prim. aut.) je čovek koji je sve nas podelio i on je doskora mogao da bira način i vreme kako će da ode, sada više ne. U Moskvi, kada je bio skorije, pokazali su mu eksperiment kada su onog psa stavili i izvadili, ne znam ko je bio šokiraniji, on ili onaj pas. On zna šta je poruka, pošto je pametan čovek.

- Đilas, njegovi kumovi i ostali tajkuni odavno su se survali u neuračunljivost, to i nije vest. Ali ova scena pokazuje šta njih jedino zanima: Oni traže neki keš za sebe u svakoj temi. I kad je reč o KiM i državnoj ekonomiji, njihova refleksna reakcija je: "A kako nema i za mene u kešu. Makar hiljadu dolara". Jadno, koliko je i smešno - komentariše Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da je Đorđevićev potez komičan pokušaj obmane građana jer ni 8.000 dolara ne može da se sakrije, a kamoli 8.000.000.000.

SMEJE MU SE I OPOZICIJA

Dragan Janjić, glavni i odgovorni urednik Bete

- Ovo o osam milijardi dolara bespovratne pomoći zvuči bombastično, ali razmislite da li je moguće da neko ode u SAD, daju mu te pare, on mazne i sve za nekoliko dana. Može samo u bajci o "žutim lopovima"

Pavle Grbović, PSG

- Neko ko može da kaže da su Vučić i Mali potpisali sporazum po kom SAD građanima Srbije daje po 1.000 dolara, a oni to nisu prijavili, a SAD o tome ne govore na sva zvona, taj sasvim sigurno računa da smo mi maloumni i da pomisao o 1.000 dolara može da nam pomuti razum.

- Na kraju krajeva, izgleda da nam je sudbina da imamo nekog Mlađu i bajku o 1.000 dolara/evra.

- Ne smemo da budemo toliko očajni da u ovo poverujemo. Zaista ne smemo

Dušan Mašić, novinar i BBC

- Ja sam čuo da smo svi mi 50+ prema dogovoru iz Vašingtona trebalo da dobijemo Mustanga ili Korvetu. Rekli mi jataci. Zašto se o tome ćuti?

- Ako može, Mlađe u medije i trotinet na auto-put. To ide zajedno

Ivan Krstić, DS

- Informacija kuma Mlađe Đorđevića za 1.000 dolara glasi otprilike ovako: Reče mi jedan čovek na jedmom mestu kod jednog čoveka, ne mogu ti reći gde, odmah bi se setio... E to je opozicija. I taj pretenduje na mesto predsednika. Rekla, kazala..

- Đilasov kum Mlađa Đorđević najavi da ćemo dobiti po 1.000 dolara koje je Tramp dao Vučiću. Jedan nas je tako vozao za 1.000 evra. Isto Mlađa.

- Dve i po godine nas šarlatani koji sebe nazivaju vođama opozicije bukvalno vuku za nos i mi i dalje nikako da ukapiramo. I dođe tamo neki Mlađa Đorđević, nalupa se kao otvoren prozor da će nam Tramp dati po 1.000 dolara i, verovali ili ne, postoje ljudi koji u to veruju

- Poznajem Đorđevića, ali me stvarno iznenađuje, ni deca u ovakve besmislice ne mogu da poveruju. U ljudskom smislu, ne može da dozvoli sebi da izgovora tako providne laži, dok je politički ovo samoubilačka obmana. Kada bi danas pitali na ulici nekoga po čemu pamti Dinkića, on bi rekao po 1.000 evra koje mu je obećao, a nikada nije dao. Građani će zapamtiti ovaj duet Đorđević - Đilas po tih 1.000 dolara - ističe Krstić.

Izvršni direktor Centra za odgovorne medije Marko Matić kaže da se sve Đorđevićeve izjave, postupci, ciljevi i metodologija rada svode na politički ekstremizam, pa je i ovo taj slučaj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading