Evo zašto opozicija pljuje sporazum iz Vašingtona: Vučić je loš, ali su im dobre milijarde

Autor:

Vesti

08.09.2020

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontradiktorni stavovi srpske opozicije koju predvodi Dragan Đilas, kao i njegovi sledbenici, imaju najnoviji biser u kolekciji svojih nedoslednih mišljenja i izjava. Prvo su tvrdili da je sporazum potpisan u Vašingtonu loš po Srbiju, negirali svaku pozitivnu stavku koja je od velikog značaja za našu zemlju, a onda su priznali da će Srbija ipak dobiti milijarde.

RepublikaFoto: youtube/RTV KIM/Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Rada Trajković i Dragan Đilas

Milijarde su dobre, ali su se dosetili da one u Srbiju neće stići sve dok je Vučić (koji je ovo izdejstvovao u sporazumu) na vlasti!

To im je bilo malo, pa su osuli paljbu i po medijima koji su pisali o 13 milijardi dolara vrednim investicijama, koje se Srbiji garantuju dokumentom potpisanim u Vašingtonu.

Foto: twitter.com/printscreen
Foto: twitter.com/printscreen

- Te milijarde dolara investicija (na kojima nam, prema režimskim tabloidima ,"susedi zavide") neće u Srbiju stizati sve dok je Vučićev režim na vlasti - piše na Tviteru Rada Trajković, na šta su reagovali pojedini Tviter korisnici, konstatujući da, pljujući po svemu srpskom, ubira honorar od Đilasa i od Šiptara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Prvoborac

08.09.2020 08:01

Ma šta napričaste za tako kratko vreme.Očigledno je da ste zinuli za parama.

kojadin

09.09.2020 14:34

@Prvoborac - Odavno je jasno da su Prevaranti Neradnivi 2000 te dosli na vlast. Sad treba sacuvati opljavkano.... Mladja jul ....

Rade

08.09.2020 08:13

Opozicija vodi poganu politiku, politiku nasilja i ponizavanja srbije.

Dejan

08.09.2020 08:18

Tanja Fajon je izabrala veoma loš način da se, Albancima oduži, jer se previše meša u unutrašnje stvari Srbije.