Predsednik Vučić o sedenju u Ovalnoj sobi: Nije važna stolica već sporazum koji smo potpisali!

Autor:

Vesti

06.09.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je želeo da objasni građanima Srbije šta se dogodilo u Ovalnoj sobi i kakva je pozadina slučaja i načina sedenja tokom sastanka u Vašingtonu.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić

-Ne postoji stvar koju je ova vlast uradila, a da nije pretrpela kritike i da nekima to ne smeta. Što se tiče sedenja u Ovalnoj sobi, što je velika čast i privilegija, hoću da objasnim građanima Srbije šta se dogodilo. Ne interesuju me ovi što to komentarišu. Privilegija je što smo potpisali sporazum i što je kompletan državni vrh SAD došao na ceremoniju. Meni su rekli da idem u Ovalnu sobu, tamo je Tramp sedeo za svojim stolom, a meni su doneli stolicu i stavili je i rekli da je to moje mesto. Na šta bi ličilo da sam ja rekao ne odgovara mi ova stolica, odoh ja. Mene baš briga da li je da stolica bila mala, gde je stajala, meni je važno da je Srbija potpisala sporazum koji je dobar po nju, a ne na kakvoj stolici sam sedeo - istakao je Vučić i dodao: 

- To nije priča o sedenju nego kibicovanju i kritikovanju... Neću o njihovim snovima i niskim strastima... I da mi nisu dali ni da sednem ja ne bih imao nikakav problem... Ja sam tamo otišao da se borim za svoju zemlju i svoj narod a ne kakva je stolica te da i je mala, uska, ovakva, onakva... A to što je rekla Zaharova više govorio o njoj i njenom nevaspitanju a ne o nama... - dodao je Vučić i naglasio da je njemu dovoljna, voda, flašica kole i pita i on je zadovoljan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
lak

06.09.2020 11:50

Bas tako.Rezultat je najbitniji isto tako je bitan i taj sporazum.

BozaB

06.09.2020 11:53

Ko je gde sedeo na tom sastanku definitivno je najmanje vazna stvar.

Stanko

06.09.2020 12:03

Objava Zaharove je velika sramota za nju samu a i za Rusiju jer tako nešto Srbija nije zaslužila.

Filip

06.09.2020 12:09

Potpisivanje ovog sporazuma je ogroman uspeh za Srbju, a stolica je nebitna.