(FOTO) Reakcije Prištine pokazuju Vučićev uspeh! Funkcioner SNS ponosan što im nismo OVO dali

Autor: Republika

Vesti

05.09.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisivanje sporazuma u Beloj kući predstavlja neizmerno veliki uspeh za Srbiju o čemu govore i reakcije Albanaca sa Kosova.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić

Jedna od stavki koji nismo dali kosovskim vlastima jeste vlasništvo nad hidroelektranom na jezeru Gazivode, koje sui tako žarko priželjkivali. Gazivode ostaju srpske iako je čak 77% posto površine na strani kojom komanduju Avdulah Hoti, Hašim Tači i njihova svita, kako je objašnjeno u jendom od tvitova.

Takođe, nema međusobnog priznanja, postali su član mini-Šengena, utvrđen je poseban status provaslavnih svetinja i članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama je suspendovano na godinu dana.

 

 

Član Upravnog odbora SNS-a Milorad Grčić je podelio tvit nezadovoljnih Albanaca uz potvrdu kvalitetnog rada predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića:

 

 

 

- Očigledno je da je predsednik Vučić uspeo da zaštiti naše nacionalne i ekonomske interese.Reakcije uticajnih prištinskih tviteraša to potvrđuju.Energetski sektor je izuzetno važan i to što Aleksandar Vučić nije dozvolio da izgubimo kontrolu nad Gazivodama je strateški važno. Živela Srbija - napisao je Grčić na svom tviter nalogu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Filip

05.09.2020 13:24

Priština je nezadovoljna jer nije dobila ono što je želela.

anastasija

05.09.2020 13:36

Вучићев успех је легендаран. Потписивање овог споразума ће само ојачати економију нашу и Србија ће, Боже здравља бити много, много јача него пре.

BozaB

05.09.2020 13:39

Albanci ne mogu da prezale to sto smo ih nadmudrili i pobedili i to na fer i posten nacin.

Branko

05.09.2020 13:40

Sada je jasno i Amerikancima da dok je Vučić na vlasti ne mogu da računaju da će Srbija priznati da je Kosovo država.